Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΕΗ: Ολική διαγραφή οφειλών για όσους έχουν υποστεί καταστροφή από τις πυρκαγιές

 Breaking News

ΔΕΗ: Ολική διαγραφή οφειλών για όσους έχουν υποστεί καταστροφή από τις πυρκαγιές
10 Αυγούστου 2021

Η ΔΕΗ προχωράει σε διαγραφή οφειλών για όσους πολίτες είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται από τις πυρκαγιές.

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η ΔΕΗ θα διαγράψει το σύνολο των οφειλών, τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες, για όλους τους πολίτες που είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται από τη φωτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει
«Η ΔΕΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Ανταποκρινόμενη πλήρως στη διαχρονική της σχέση με τους πελάτες της προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Συγκεκριμένα, θα διαγραφεί το σύνολο των οφειλών, που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας, προς τη ΔΕΗ είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές.

Η επιχείρηση θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της. Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ