Εφημερίδα Κοινωνική

Ζωγράφου: Βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι [προσοχή σκληρές εικόνες]

 Breaking News

Ζωγράφου: Βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι [προσοχή σκληρές εικόνες]
07 Ιουλίου 2021

Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος που νωρίτερα το πρωί, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε και μαχαίρωσε τέσσερις περαστικούς στην οδό Κουσίδου 53 στου Ζωγράφου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το lawandorder.gr, o δράστης φτάνει έξω από έναν φούρνο και με ένα μαχαίρι τραυματίζει τον ιδιοκτήτη, που πέφτει στο έδαφος. Ενώ ο δράστης συνεχίζει να επιτίθεται με το μαχαίρι στον ιδιοκτήτη του φούρνου, ο φίλος του προσπαθεί να τον απομακρύνει και δέχεται και ο ίδιος επίθεση.

Στη συνέχεια ο δράστης επιτίθεται σε άλλα τρία άτομα και όταν οι γείτονες ειδοποιούν τις αρχές δικυκλιστές της ΔΙΑΣ φτάνουν άμεσα στο σημείο και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Δείτε το βίντεο – προσοχή σκληρές εικόνες:

Μετά την πρωτοφανή επίθεση σε αγνώστους στο δρόμο, ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και τηλεφώνησε στην αστυνομία. «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» είπε ο δράστης όταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που τον συνέλαβε. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο ξανά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου και μάλιστα ένας από αυτούς είναι 17 χρονών, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ