Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Ανατόλι Κάρποφ επισκέφθηκε την Σαλαμίνα

 Breaking News

Ο Ανατόλι Κάρποφ επισκέφθηκε την Σαλαμίνα
20 Ιουλίου 2021

Ο σκακιστής Ανατόλι Κάρποφ βρέθηκε στη Σαλαμίνα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου, συμμετείχε σε δράσεις δεντροφύτευσης και ανακηρύχθηκε επίτημος Δημότης Σαλαμίνας.

Η ενημέρωση του Δήμου Σαλαμίνα:

«Ο Κάρποφ, ο πιο επιτυχημένος σκακιστής όλων των εποχών, με επιτυχίες και διακρίσεις σε περισσότερες από 160 πρώτες θέσεις, Παγκόσμιος Πρωταθλητής της FIDE για πολλά έτη, επισκέφτηκε το νησί της Σαλαμίνας κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Δ.Λ.Τ.Σ. στο Πάρκο των Παλουκίων με θέμα “Δάσος Νίκης” έγινε συμβολική δεντροφύτευση προς τιμήν της Νίκης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά του Φασισμού.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο πρωταθλητής με ενθουσιασμό απόλαυσε το θερμό καλωσόρισμα.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Κάρποφ, ο οποίος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης Σαλαμίνας. Υπογράμμισε δε ότι είναι χαρά και τιμή για το νησί μας η επίσκεψη μιας τέτοιας παγκόσμιας προσωπικότητας.

Ο κ. Κάρποφ από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμο Σαλαμίνας και όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή, τονίζοντας την ιστορικότητα της Σαλαμίνας και τη σημασία της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας για τον παγκόσμιο πολιτισμό και ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο.»

karpov02

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ