Εφημερίδα Κοινωνική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ στο Κατράκειο

 Breaking News

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ στο Κατράκειο
16 Ιουλίου 2021

Το πρόγραμμα του ΣΠΟΥΤΝΙΚ φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/07) στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας ανακοίνωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Αναλυτικά:

«Ύστερα από τον πολύμηνο εγκλεισμό, ύστερα από την δυστοπική πραγματικότητα που μας επιβλήθηκε βίαια , θέτουμε έναν νέο στόχο, να προχωρήσουμε μαζί και να αλλάξουμε τον κόσμο. Η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων σήμερα αντικρίζει ξανά, ένα μέλλον αβεβαιότητας και επισφάλειας, με την συρρίκνωση των δημοκρατικών ελευθεριών, των δικαιωμάτων, στην εργασία, την εκπαίδευση, την αξιοπρεπή διαβίωση.

Είμαστε τα παιδιά των συνεχιζόμενων κρίσεων που βιώνει όλη η ευρώπη και ο κόσμος, της κρίσης δημοκρατίας και των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, της προσφυγικής κρίσης και πλέον και της κλιματικής αλλαγής.

Θέλουμε να δώσουμε τέλος στην αποστασιοποίηση και την επιβολή της ατομικιστικής αντίληψης ως κανονικότητα, και να επαναφέρουμε αξίες όπως η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, στο προσκήνιο. Την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δημιουργεί κλίμα διχασμού και επιρρίπτει τις ευθύνες για την διασπορά της πανδημίας σε όλους τους άλλους, και ειδικά στους νέους, πάντως όχι στον εαυτό της, αντιμετωπίζοντας τη νέα γενιά ως εχθρό, εμείς απαντάμε με περισσότερη δημοκρατία, ορατότητα, ισότητα και αλληλεγγύη. Σε όλους τους χώρους και τομείς που οι δεξιές και συντηρητικές δυνάμεις σπέρνουν μίσος και φόβο, εμείς θα σπείρουμε τέχνη, προβληματισμό, συζήτηση, θέατρο, μουσική!

Δείχνουμε έναν άλλο δρόμο! Προχωράμε μαζί!

Σας καλούμε να στηρίξετε τα Φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ 2021 σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την φορά στον Πειραιά, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας , σας περιμένουμε στις 17 Ιουλίου, ώστε να συζητήσουμε, να γνωριστούμε ξανά, να προβληματιστούμε και να διακεδάσουμε συλλογικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκδηλώσεις:

19:00: Νέα Γενιά και Εξαρτήσεις

Με ομιλητές τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, τον Γεράσιμο Παπαναστασάτο Διδάκτορα Κοινωνιολογίας – Εγκληματολογίας υπεύθυνο Τομέα Έρευνας ΚΕΘΕΑ, τον Δημήτρη Κολοκάθη Πρόεδρο Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και τον Ανδρέα Κρεμμύδα από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

21:00: Stand Up Comedy

Με την Χρύσα Κατσαρίνη και τον Αλέξανδρο Πάσπαρδανη

22:00: Μουσικό Πρόγραμμα

Με τον Παντελή Κυραμαργιό και στην συνέχεια Ικαριώτικο Γλέντι με τους: Γλαύκο Σμαριανακη, Bιολί και τραγούδι, Pένα Aνδραβίζου, τραγούδι, Σταύρο Mαραγκό, μπουζούκι και τραγούδι , Αλέξη Νόνη στα κρουστά , και Μιχάλη Φωτιάδη κιθάρα και τραγούδι

Στον χώρο του φεστιβάλ θα βρείτε, το βιβλιοπωλείο των αστέγων, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, συλλογικότητες και πρωτοβουλίες υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών και πολλά άλλα. – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ