Εφημερίδα Κοινωνική

Με rapid test η επιστροφή από τα νησιά

 Breaking News

Με rapid test η επιστροφή από τα νησιά
10 Ιουλίου 2021

Υπό συζήτηση για να διαπιστωθεί αν οι δομές στα νησιά «σηκώνουν» το βάρος της διενέργειας rapid test για τους ανεμβολίαστους που θα θελήσουν να επιστρέψουν με πλοίο στην ηπειρωτική χώρα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ. Υγείας.

Τούτο προκύπτει από τα λεχθέντα του υφυπουργού, αρμόδιου για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος απάντησε σε σχετική ερώτηση, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ισχυρή σύσταση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων η διενέργεια τεστ για όσους ανεμβολίαστους επιστρέφουν από την νησιωτική χώρα. Εξετάζουμε είπε ο κ. Χαρδαλιάς την εφικτότητα του μέτρου πριν αυτό εφαρμοστεί.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι με rapid test θα γίνεται και η επιστροφή από τα νησιά για τους ανεμβολίαστους καθώς αυτή την εισήγηση έκανε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων στην κυβέρνηση. Την εισήγηση ενίσχυσε, σύμφωνα με πληροφορίες και το περιστατικό με τα κρούσματα κορονοϊού σε επιβάτες πλοίου που επέστεψε από τις Κυκλάδες. Στο ίδιο πλαίσιο η εισήγηση για τους εργαζόμενους στις μεταφορές που είναι ανεμβολίαστοι: .Ενα rapid test σε εβδομαδιαία βάση.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ