Εφημερίδα Κοινωνική

Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μπάμπη και της Καρολάιν και οι φήμες που διαδίδει ο πιλότος στη φυλακή

Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μπάμπη και της Καρολάιν και οι φήμες που διαδίδει ο πιλότος στη φυλακή
07 Ιουλίου 2021

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση τους, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και η εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν βγαίνει στο φως και αλλάζει τα δεδομένα ως προς την αντιμετώπιση του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, πιλότου.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η οικογένεια της Καρολαίν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 33χρονου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές, με την έρευνα γύρω από την σχέση της 40χρονης με τη δολοφονία της Καρολάιν, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ίδια ωστόσο, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα που ερευνά η αστυνομία, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 33χρονου, επαφής με τη 40χρονη γυναίκα.

Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια.

Το δεύτερο στοιχείο το οποίο ερευνάται, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επαληθεύεται, είναι το ενδεχόμενο εισβολής ληστών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά εξ’ ονόματος του Αναγνωστόπουλου.

Αυτό που έχει προκύψει, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ