Εφημερίδα Κοινωνική

Εξόδιος ακολουθία Πόπης Πολυκανδριωτη

Εξόδιος ακολουθία Πόπης Πολυκανδριωτη
25 Ιουλίου 2021

Την περασμένη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Γιάννης Πολυκανδριωτης είχε την ατυχία να χάσει την πολυαγαπημένη του σύζυγο επί πολλές δεκαετίες τον στήριζε επαγγελματικά και οικογενειακά. Πρόκειται για την αρχόντισσα του Πειραιά Πόπη Πολυκανδριωτη που έχασε την μάχη της ζωής την περασμένη εβδομάδα και η έξοδος ακολουθία της έγινε την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουλίου στον Ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Νείλου στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά χωροστατουντος του Σεβασμιότατου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Η παροιμία λέει ότι πίσω από ένα επιτυχημένο άντρα, όπως είναι ο Γιάννης Πολυκανδριωτης αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού και στέλεχος επί ετών όλων των τμημάτων, κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα αυτή ήταν η Πόπη Πολυκανδριωτη που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στη σκιά του συζύγου της προσφέροντας τα πάντα στη ζωή της. Τον επικήδειο εκφώνησε παρουσία των παρόντων ο επιστήθιο φίλος του και επαγγελματικός συνεργάτης επί έτη, επίτιμος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβατσος. Έγγραφο χαιρετισμό απέστειλε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος. Πλήθος κόσμου παρέστησαν στον τελευταίο χαιρετισμό της Πόπης Ποκυκανδριωτη τηρώντας όλα τα κυβερνητικά μέτρα εντός και εκτός ναού. Μεταξύ αυτών παρευρεθήκαμε και εμείς και μπορέσαμε και διακρίναμε τον υφυπουργό εμπορική ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφαδο, τον εκπρόσωπο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρο Γιάννη Καιτατζη μαζί με μέλη του Δ.Σ., τον βετεράνο πολίστα της εθνικης κ. Γιάννη Παληό καθώς και άλλα στελέχη του Ολυμπιακού. Στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς και η μητέρα του προέδρου Ρένα Βασιλάκη, ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού, η οικογένεια του Αλέκου Σπανουδάκη (βετεράνου μπασκεμπολιστα) καθώς και πολλοί φίλοι και συγγενείς της εκλιπούσας.

Η ταφή της έγινε στο Σχιστό κοιμητήριο του Πειραιά και η εφημερίδα μας εύχεται στον αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Γιάννη Πολυκανδριωτη να είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης.20210725_125538

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ