Εφημερίδα Κοινωνική

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι ο πιλότος «ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών» (Daily Mail)

 Breaking News

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι ο πιλότος «ήταν μπλεγμένος σε εμπόριο ναρκωτικών» (Daily Mail)
02 Ιουλίου 2021

«Η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε», αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, αφορά με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα, «τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξη (του συζύγου της Καρολάιν) σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου».

«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα αγοράσει ένα οικόπεδο αξίας σχεδόν 55.000 ευρώ, είχε «σχεδιάσει» ένα σπίτι 162.000 ευρώ και είχε απολαύσει μια ακριβή απόδραση στο Ντουμπάι», σημειώνει το δημοσίευμα. «Τα ευρήματα αυτά, λέει η αστυνομία, υποδεικνύουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν εκείνη έμαθε από πού προέρχονταν τα χρήματα».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό μέσο, ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε ότι θεωρεί πως «υπάρχει κάποια βάση» στις φήμες περί ανάμειξης του πιλότου σε εμπόριο ναρκωτικών.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ