Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεά στην ΚΟΔΕΠ από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Daughters of Penelope Hellas District 25

 Breaking News

Δωρεά στην ΚΟΔΕΠ από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Daughters of Penelope Hellas District 25
21 Ιουλίου 2021

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «DAUGHTERS OF PENELOPE HELLAS DISTRICT 25», με πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση στον ευρύτερο Πειραιά αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, για μία ακόμη φορά στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελεί η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Η οργάνωση «DAUGHTERS OF PENELOPE HELLAS DISTRICT 25» ανταποκρινόμενη στο ανοιχτό κάλεσμα του Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βοϊδονικόλα, προσέφερε εμφιαλωμένα ατομικά μπουκαλάκια με νερό καθώς και ατομικά σνακ, προκειμένου να διατεθούν στους άστεγους (μη έχοντες μόνιμη στέγη), τους οποίους καταγράφουν οι κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος Social Innovation Piraeus σε εβδομαδιαία βάση.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε θερμά τις εκπροσώπους των «DAUGHTERS OF PENELOPE HELLAS DISTRICT 25» για την ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύουν σχετικά με τους πλέον κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας, διαβεβαιώνοντας ότι γίνεται κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένας Πειραιώτης που δεν έχει πρόσβαση στα βασικά αγαθά όπως το νερό, η τροφή και τα φάρμακα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ