Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Κρωπίας: Έναρξη εργασιών κατασκευής των εξωτερικών διακλαδώσεων του δικτύου αποχέτευσης στην κεντρική λεωφόρο

 Breaking News

Δήμος Κρωπίας: Έναρξη εργασιών κατασκευής των εξωτερικών διακλαδώσεων του δικτύου αποχέτευσης στην κεντρική λεωφόρο
19 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση του Δήμου Κρωπίας:

«Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Κρωπίας ότι από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 έως το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2021, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής των εξωτερικών διακλαδώσεων του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων που ως γνωστόν πετύχαμε να είναι δωρεάν, (0 ευρώ).

Ειδικότερα:

  • Οι εργασίες του πρώτου τμήματος της Α΄φάσης των έργων αφορούν από το ύψος της Χριστ.Ζωίτσα, «Άγαλμα» έως την οδό Παπανικολάου στη συμβολή Αγγ.Κιούση και Λεωφ. Β.Κωνσταντίνου
  • Οι εργασίες του δεύτερου τμήματος της Α΄φάσης των έργων αφορούν από το ύψος της οδού Αδριανού έως Χριστ. Ζωίτσα και από οδ.Παπανικολάου-Αγγ. Κιούση έως οδ.Συνταγματάρχη Δαβάκη.

Θα ακολουθήσει και η Β΄φάση στα υπόλοιπα τμήματα της Λεωφόρου (θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση και ημερομηνίες εκτέλεσης των έργων).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχουν κυκλοφοριακές τροποποιήσεις και ρυθμίσεις στο τμήμα αυτό της λεωφόρου αλλά και στην γενικότερη κυκλοφορία που συνδέεται με την κεντρική λεωφόρο και θα εφαρμοστεί έκτακτη οδική σήμανση.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την στήριξή σας ώστε να τελειώσουμε σύντομα τις συνδέσεις και να ξεκινήσουμε τις εργασίες για το νέο μεγάλο έργο κοινόχρηστης υποδομής που αφορά την ανάπλαση της κεντρικής λεωφόρου, της οδού Κύπρου και των συνοδευτικών οδών ήπιας κυκλοφορίας ώστε η πόλη του Κορωπίου να παρουσιάσει τη λειτουργικότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτεί η κοινωνία και η τοπική οικονομία του Δήμου μας. Το εμβληματικό έργο έχει οριστική έγκριση χρηματοδότησης 8.680.000,00 εκατομμυρίων ευρώ με υπογειοποίηση όλων των δικτύων κοινής ωφέλειας

Η ενόχληση είναι προσωρινή τα έργα μόνιμα και αντάξια της ιστορίας του Δήμου μας.

Με ειδική ανακοίνωση η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ενημερώνει και δίνει τις οδηγίες στους παρόδιους ιδιοκτήτες ακινήτων της Λεωφόρου Β.Κωνσταντίνου: Τα απαραίτητα έντυπα των αιτήσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδατου Δήμου μας στο link : https://www.koropi.gr/νεεσ-αιτησεισ-για-συνδεση-με-δικτυο-απ/ »

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ