Εφημερίδα Κοινωνική

«Βελτίωση του Κοιμητηρίου Σχιστού σε όλους τους τομείς» -Αναγνώριση για το έργο της διοίκησης & του προέδρου Δημοσθένη Σταματάτου –Συνάντηση ΔΣ με Δημάρχους

 Breaking News

«Βελτίωση του Κοιμητηρίου Σχιστού σε όλους τους τομείς» -Αναγνώριση για το έργο της διοίκησης & του προέδρου Δημοσθένη Σταματάτου –Συνάντηση ΔΣ με Δημάρχους
04 Ιουνίου 2021

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού, κος Δημοσθένης Σταματάτος, συναντήθηκε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, με τους Δημάρχους που είναι μέλη του Συνδέσμου,προκειμένου να γίνει παρουσίαση των δράσεων της Διοίκησης και να συζητηθούν όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Κοιμητηρίου.

Παρόντες ήταν και οι έξι Δήμαρχοι, ήτοι ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Ι. Μώραλης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Χρ. Βρεττάκος, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Ν. Χρουσαλάς, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Αν. Ευθυμίου και ο Δήμαρχος Περάματος κ. Ι. Λαγουδάκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Σ. Βαγενάς, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ν. Άννινος και η Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Δ. Χατζηθωμά.

Ο Πρόεδρος, στην εισήγησή του, ενημέρωσε τους Δημάρχους για τα προβλήματα του παρελθόντος, για τα οποία η τωρινή Διοίκηση με μεθόδευση προχωρά στην επίλυσή τους. Πραγματοποιήθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με θέματα που αφορούν το Κοιμητήριο του Σχιστού όπως η συνεργασία για ένταξη σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο καθώς και η πρόταση στον Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Πέτσα, για την ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στον Άξονα ΑΤ06 των Συνδέσμων Δήμων.

stamatatos

Ο πρόεδρος Δημοσθένης Σταματάτος

 

Επιπλέον, ο Πρόεδρος, κος Δημοσθένης Σταματάτος, παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Διοίκηση, προχωρώντας σε δημιουργία γραφείου διαχείρισης πένθους, τονίζοντας πως κύριος γνώμονας για όλες τις δράσεις στο Κοιμητήριο του Σχιστού είναι ο σεβασμός στον νεκρό και στους τεθλιμμένους του.

Οι Δήμαρχοι, εγκρίνοντας τους στόχους και τον στρατηγικό σχεδιασμό της Διοίκησης, συγχάρηκαν τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την βελτίωση του Κοιμητηρίου σ’ όλους τους τομείς και δεσμεύτηκαν να συνδράμουν στο βαθμό που είναι εφικτόστα ζητήματα που τέθηκαν και να ανανεώσουν το ραντεβού τους.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ