Εφημερίδα Κοινωνική

Τον έπιασαν 20 φορές για κλοπές και είναι πάλι έξω με περιοριστικούς όρους (βίντεο)

Τον έπιασαν 20 φορές για κλοπές και είναι πάλι έξω με περιοριστικούς όρους (βίντεο)
03 Ιουνίου 2021

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν εξέταζαν καρέ – καρέ το βίντεο που δημοσιεύει κατ” αποκλειστικότητα το CNN Greece και έχει καταγράψει την κλοπή μέσα από το αυτοκίνητο κοσμηματοπώλη κοσμημάτων και μεγάλου χρηματικού ποσού.

Η συμμορία των κακοποιών αφού τον εντόπισαν και τον στοχοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας κατάφεραν με τη γνωστή τους μέθοδο της απασχόλησης να του αρπάξουν ότι είχε στο αυτοκίνητο.

Η έκπληξη, όμως, των αστυνομικών δεν ήταν ούτε η μέθοδος που ακολούθησαν οι δράστες αλλά το γεγονός ότι στις κάμερες διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στους κακοποιούς είναι και κάποιος τον οποίο έχουν συλλάβει άλλες 20 φορές, είναι έξω δυο φορές με περιοριστικούς όρους και φυσικά το πήγαινε έλα στην εισαγγελία και οι συλλήψεις δεν τον αποθάρρυναν καθόλου από το να επιστρέφει ξανά και ξανά στις κλοπές αφού έτσι και αλλιώς και να να τον ξανά συλλάβουν γνωρίζει πια ότι θα αφεθεί ελεύθερος.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν τον συνέλαβαν και μάλιστα την ημέρα της σύλληψης του φορούσε ακριβώς την ίδια μπλούζα που φαίνεται και στο βίντεο.

Πρόκειται για έναν Αλγερινό με βερμούδα και γαλάζια – άσπρη μπλούζα ο οποίος μάλιστα πιάνει και δήθεν κουβέντα με ανυποψίαστους πολίτες όπως ο κύριος με την κόκκινη μπλούζα, που περνούν από το σημείο χωρίς πραγματικά να γνωρίζουν τι συμβαίνει με στόχο να μη γίνει η αντιληπτή η κλοπή που κάνουν οι υπόλοιποι δράστες.

Πάντως οι περιγραφές των αστυνομικών για κακοποιούς που συλλαμβάνουν ξανά και ξανά και δεν καταλήγουν στη φυλακή ή αποφυλακίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν έχουν τελειωμό.

Πρόσφατο, μάλιστα, είναι το παράδειγμα όταν η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών εξάρθρωσε σπείρα με κλέφτες που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στο ποινικό τους παρελθόν υπήρχαν άλλες 200 συλλήψεις.

Όσο για τον συγκεκριμένο Αλγερινό της κλοπής στο βίντεο, οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ξανά.

Πηγή:cnn.gr

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ