Εφημερίδα Κοινωνική

Πότε θα πάει σε εκλογές ο Μητσοτάκης – Τι αποκάλυψε

Πότε θα πάει σε εκλογές ο Μητσοτάκης – Τι αποκάλυψε
16 Ιουνίου 2021

Στην αποκάλυψη του χρόνου στον οποίο θα προσφύγει στις κάλπες προχώρησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο και απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως «η κλεψύδρα κάθε κυβέρνησης αρχίζει να γυρνάει ανάποδα από τη μέρα της εκλογής της. Έχουν περάσει δύο χρόνια και απομένουν ακόμα δύο, γιατί εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

«Κι όταν γίνουν οι εκλογές, θα μπορέσουμε να κάνουμε συλλογική αποτίμηση, όχι μόνο για το πώς αντιμετωπίσαμε την πανδημία, που ελπίζω να αφήνουμε πίσω, αλλά και το πώς η χώρα θα οδηγηθεί στον δρόμο της ανάπτυξης».

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ζυγίζει την πιθανότητα να πάει σε εκλογές

Την εκτίμηση πως ο «κ. Μητσοτάκης ζυγίζει την πιθανότητα να πάει σε εκλογές, γιατί γνωρίζει ότι η πολιτική του θα παράξει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια», είχε διατυπώσει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Star και τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Με την πανδημία αναγκάστηκε να εφαρμόσει μία πολιτική επιδοματική έξω από το πρόγραμμά του. Τώρα αρχίζει να εφαρμόζει την πολιτική του, με τον πτωχευτικό, το εργασιακό, το ασφαλιστικό, τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει και ο μέσος πολίτης τι σημαίνει κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τώρα μπαίνουμε στην πολιτική κανονικότητα. Δέσμευσή μου ότι δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. Θα βρισκόμαστε και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτήν, να συσπειρώσουμε τους πολίτες, να αναδείξουμε την αλήθεια. Η καλύτερη δημοσκόπηση κάθε φορά είναι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Θα επιδιώξουμε το επόμενο διάστημα να κινητοποιήσουμε τους πολίτες για να διεκδικήσουν μία εναλλακτική για τη χώρα. Χρειάζεται περισσότερη Δημοκρατία και Δικαιοσύνη», είπε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ