Εφημερίδα Κοινωνική

Παράταση υποβολής αιτήσεων για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά

 Breaking News

Παράταση υποβολής αιτήσεων για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά
29 Ιουνίου 2021

 Παρατείνεται  έως την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021,  η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εγγραφές παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, στα Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά (ΚΔΑΠ), στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας τους, μετά την αναστολή τους λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid -19.

 Υπενθυμίζεται, ότι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά θα λειτουργήσουν με φυσική παρουσία τη νέα σχολική χρονιά σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Έχω τη Δύναμη».

 Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσουν  voucher μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης(Ε.Ε.Τ.Α.Α.) και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 11 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2021.

 Οι γονείς που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης για την ερχόμενη σχολική χρονιά, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Πέμπτη, 8/7/2021, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  email: [email protected] ή να την   συμπληρώσουν στον σύνδεσμο  https://forms.gle/TdRXEBHpBd5dc3pi9.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν  την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση  Μακράς Στοάς 15,  2ος όροφος γραφείο 12.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  210 – 2526000, 6947998038, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:30 -20:30.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ