Εφημερίδα Κοινωνική

Ολυμπιακός: «Ξανά μαζί για το 47ο» -Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας

Ολυμπιακός: «Ξανά μαζί για το 47ο» -Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας
24 Ιουνίου 2021

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Με σύνθημα «ΞΑΝΑ M4ΖI», οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν στους φιλάθλους τους την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22.

Οι Πειραιώτες έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους θα παλέψουν για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους. «Ξανά μαζί. Η ομάδα και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο κόσμος άλλωστε είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, λόγω του κορωνοϊού και των περιορισμών που ισχύουν, θα διατεθεί το 50% των διαρκείας της περιόδου 2019/2020. Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Εκτιμάται ότι θα διατεθούν περί τα 11.000 εισιτήρια διαρκείας, με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να διαθέσουν περισσότερα διαρκείας, εάν βέβαια επιτραπεί από την επιτροπή των ειδικών η παρουσία περισσότερων φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου, με τους παλαιούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές ωστόσο, φέτος θα υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες.

Κάθε μέρα θα υπάρχουν δύο συγκεκριμένες θύρες που θα εξυπηρετούνται.

Αναλυτικά: Στις 29/6 θα εξυπηρετηθούν οι παλαιοί κάτοχοι των θυρών 21-22. Στις 30/6 των 11 και 17. Στη 1/7 των 12 και 16. Στις 2/7 των 14 και 15. Στις 5/7 των 1, 2 και 9, στις 6/7 των 8, 19, 20. Στις 7/7 των VVIP, VIP, 33, 24, 25. Στις 8/7 των 3, 4, 7 και στις 9/7 των 5 και 6.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-2020, που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζουν από τα 80 € και αφορούν τις θύρες 3-4-5-7 και φτάνουν ως τα 3.200 € στα VVIP.

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.

Οσον αφορά στους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα μπορούν να κλείσουν θέση στο φαληρικό γήπεδο είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είτε από το Στάδιο Καραϊσκάκη. Για το δεύτερο ενδεχόμενο, απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210-4800920 την προηγούμενη εργάσιμη της διάθεσης.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ