Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Μάγος Σανκάρα την Δευτέρα 28 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Ο Μάγος Σανκάρα την Δευτέρα 28 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
23 Ιουνίου 2021

Σε μια «Απόδραση από τη Λογική» μας προσκαλεί ο Μάγος Σανκάρα την Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Η παράσταση «Magic Inside» ακροβατεί ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση.

Ο μύθος συνομιλεί με την τέχνη και δίνει μια «άλλη» πραγματικότητα: αντικείμενα αιωρούνται και μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια των θεατών. Οι άνθρωποι πετάνε και μαγικοί καθρέφτες εμφανίζονται κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής. Ο Μάγος Σανκάρα ένας σύγχρονος αλχημιστής είναι έτοιμος να δώσει τη θετική του ενέργεια και δανειζόμενος τη φράση του Αϊνστάιν μας παροτρύνει λέγοντας: «Υπάρχουν δυο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα».

Σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε το Υπουργείο Πολιτισμού, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

αφισα σανκαρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ ΣΑΝΚΑΡΑ2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ