Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Γιορτή Ανακύκλωσης στον Πειραιά

 Breaking News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Γιορτή Ανακύκλωσης στον Πειραιά
07 Ιουνίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η 1η Γιορτή Ανακύκλωσης από τον Δήμο Πειραιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η  πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, μετατράπηκε στις 5 και 6 Ιουνίου, σε ένα μεγάλο «πάρκο ανακύκλωσης», γεμίζοντας από χαρούμενες φωνές και παιδικά χαμόγελα!

Μικροί και μεγάλοι ανακάλυψαν τα μυστικά της ανακύκλωσης μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και μεγάλους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές εκπλήξεις και συμμετείχαν σε δράσεις ενημέρωσης και πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μια διαφορετική λάμψη στην 1η Γιορτή Ανακύκλωσης έδωσαν η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και η νικήτρια του Your Face Sounds Familiar Τάνια Μπρεάζου. οι οποίες μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα  αντίστοιχα, κλήρωσαν πλούσια δώρα για τους μικρούς μας φίλους, όπως κινητά τηλέφωνα, ποδήλατα, scooter, παιχνιδοπισίνες, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια κ.α.

Στην δράση συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και υγρού στίβου του Πειραιά!


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ