Εφημερίδα Κοινωνική

Εθνικός: Νίκη παραμονής με Χαραυγιακό

Εθνικός: Νίκη παραμονής με Χαραυγιακό
03 Ιουνίου 2021

Ο Εθνικός Πειραιά επικράτησε του Χαραυγιακού με 3-1 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου «κλείδωσε» την παραμονή του στην κατηγορία μία στροφή πριν το φινάλε.

Οι παίκτες του Ντάνιελ Μπατίστα πήραν νωρίς προβάδισμα στον αγώνα όταν στο 4’ ο Μακρίδης βρήκε δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Στάμου και στην συνέχεια στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, στο 27 και πάλι ο Μακρίδης με κεφαλιά, αυτή τη φορά από σέντρα του Μακρίδη, διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρμα όσο και των «Κυανόλευκων».

Ο Χαραυγιακός του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μείωσε λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με τον Πλούμη που αξιοποίησε την ασίστ του Αλσίνιο στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους με τον Εθνικό να είναι αυτός που βρήκε το γκολ όταν ο Αγγελόπουλος έκανε το 3-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και δίνοντας τη νίκη στους Πειραιώτες.

Με τη νίκη αυτή ο Εθνικός έφτασε τους 11 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα πήρε την διαφορά που ήθελε για να παραμείνει στην κατηγορία, την ίδια ώρα που ο Χαραυγιακός έμεινε στους 14β. και την 4η θέση της βαθμολογίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μπακόλας, Γκαρδιακός, Αρκούδας, Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Κούντου (82’ λ.τρ. Μπασινάς) Βαγγέλης (74’ Βουλωμένος), Αγγελόπουλος, Μακρίδης (74’ Ματσαδές), Στάμος (46’ Λεπενιώτης), Σαρηγιάννης (82’ Λαζαρίδης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Λαμπρόπουλος, Τσέκος, Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Οικονόμου, Παρασκευόπουλος Ο., Ντούνης, Πλούμης (46’ Κουκοβίνης), Κουτσούμπας (73’ Δραμουντάνης), Αλσίνιο (46’ Κασσιανός).

6ος Όμιλος – 10η Αγωνιστική

ΑΕ Μυκόνου-Πανιώνιος 1-2

ΑΕ Μοσχάτου-Πανναξιακός 1-0

Ηλιούπολη-Προοδευτική 2-0

Εθνικός-Χαραυγιακός 3-1

Μαρκό-Αήττητος Σπάτων 2-1

Ρεπό: Φωστήρας

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής – 06/06/2021 – 17:00

Αήττητος Σπάτων – Ηλιούπολη

Μαρκό – Εθνικός Πειραιώς

Πανναξιακός – Άνω Μερά Μυκόνου

Προοδευτική – Φωστήρας

Χαραυγιακός – Α.Ε. Μοσχάτου

Ρεπό: Πανιώνιος

Η Βαθμολογία

  1. Πανιώνιος 26 (10 αγ.)
  2. Ηλιούπολη 22
  3. Προοδευτική 16
  4. Χαραυγιακός 14
  5. Φωστήρας 12
  6. Εθνικός 11
  7. Αήττητος Σπάτων 10
  8. ΑΕ Μοσχάτου 9
  9. Άνω Μερά Μυκόνου 7
  10. Πανναξιακός 7
  11. Μαρκό 6

Πηγή φωτογραφίας: soccerlive.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ