Εφημερίδα Κοινωνική

Εκλογές ΕΠΣΠ: Διαφορετικές φέτος αλλά με πνεύμα αισιοδοξίας

 Breaking News

Εκλογές ΕΠΣΠ: Διαφορετικές φέτος αλλά με πνεύμα αισιοδοξίας
14 Ιουνίου 2021

Έφτασε επιτέλους η ημερομηνία για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, και όλα είναι έτοιμα πλέον για την ομαλή διεξαγωγή τους.

Από πολύ νωρίς στα Γραφεία της Ένωσης οι άνθρωποι που επωμίζονται την ευθύνη της όλης οργάνωσης, με προεξέχοντες τον Διευθυντή της Ένωσης, κύριο Παναγιώτη Νταλάκο, και το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο των Παρατηρητών, κύριο Λουκά Κανδύλη, από τους οποίους ζητήσαμε να μας πουν δυο λόγια για τα τεκταινόμενα.

Ο κύριος Νταλάκος δήλωσε τα εξής: «Είναι πολύ διαφορετικές οι σημερινές εκλογές. Υπάρχει η διαδικασία με βάση τον Νέο Εκλογικό Νόμο, και από την άλλη δεν ψηφίζουν ούτε τα μισά σωματεία! Δυστυχώς, η πανδημία έχει επηρεάσει τα πάντα και ειδικά τον αθλητισμό. Πιστεύουμε πάντως ότι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα με όνειρα και αισιοδοξία για κάτι καλύτερο».

Από την πλευρά του ο κύριος Κανδύλης δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα εκλεγούν και πάλι οι κατάλληλοι άνθρωποι! Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει στον χώρο, και έχουμε όρεξη να βοηθήσουμε και πάλι! Άλλωστε, είμαστε όλοι ερασιτέχνες παράγοντες που αφιερώνουμε αφιλοκερδώς τον ελεύθερο χρόνο μας για αυτό που αγαπάμε».

Σε πρώτη φάση ορίστηκαν οι αντιπρόσωποι των σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τα πληρεξούσια και θα ακολουθήσει ο ορισμός των αντιπροσώπων των σωματείων στις αρχαιρεσίες.

Περιμένουμε την εκλογική διαδικασία που θα αρχίσει στις 16:00 μ.μ. ενώ να θυμίσουμε ότι είναι υποχρεωτική για όλους η ταυτότητα και η μάσκα για να εισέλθουν στον χώρο.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ