Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεά τροφίμων της Lidl Hellas στην ΚΟ.Δ.Ε.Π

 Breaking News

Δωρεά τροφίμων της Lidl Hellas στην ΚΟ.Δ.Ε.Π
12 Ιουνίου 2021

Οι συστηματικές προσπάθειες για τη δημιουργία ενός μεγάλου εθελοντικού κοινωνικού δικτύου υποστήριξης των ωφελούμενων της ΚΟ.Δ.Ε.Π. φαίνεται πως αποδίδουν συνεχώς καρπούς, καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις προχωρούν σε δωρεές ειδών πρώτης ανάγκης και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη που υπάρχει διαχείριση τους από τη διοίκηση και το προσωπικό της Κοινωφελούς Δημοτικής  Επιχείρησης Πειραιά.

Η τελευταία δωρεά προς την ΚΟ.Δ.Ε.Π. έρχεται από την LIDL Hellas, η οποία προσέφερε σημαντική ποσότητα ξηράς τροφής για οικογένειες που εντάσσονται στα προγράμματα στήριξης της Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η κοινωνική πολιτική όπως υλοποιείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, βρίσκεται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, που επίκεντρο έχει πρωτίστως τον άνθρωπο και την κάλυψη των πρωταρχικών του αναγκών.

 Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε κατά την παραλαβή της δωρεάς:

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις προσπάθειες ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας χωρίς τα απαραίτητα υλικά αγαθά, όπως τρόφιμα, στέγη και φάρμακα.

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, γεγονός που επιβεβαιώνουν τόσο όσοι εμπιστεύονται τις δωρεές τους στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. όσο και η αύξηση των ωφελούμενων από αυτές.

Ευχαριστώ θερμά την LIDL Hellas που συμμετέχει ενεργά σε αυτήν μας την προσπάθεια».

 

Φωτογραφία 1-ΚΟΔΕΠ

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ