Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά: Δράση διαμαρτυρίας στα Λιπάσματα

 Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά: Δράση διαμαρτυρίας στα Λιπάσματα
24 Μαΐου 2021

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά πραγματοποίησε στις 21/5 συμβολική δράση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης στη Δραπετσώνα στην παραλία των πρ. Λιπασμάτων, «ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης ΝΔ –Μητσοτάκη που καταργεί το 8ωρο και επαναφέρει τον εργασιακό Μεσαίωνα».

Συμμετείχαν αντιπροσωπείες των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά, της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στη συνέχεια σε μαζική περιοδεία στον Πολυχώρο των Λιπασμάτων διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στους πολίτες, με θερμή ανταπόκριση του κόσμου, που βρισκόταν στο χώρο που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε στο λαό της πόλης το 2015 δικαιώνοντας αγώνες δεκαετιών.

Παράλληλα οι Οργανώσεις Μελών της Α & Β Πειραιά συνεχίζουν την καμπάνια ενημέρωσης κι αφύπνισης των εργαζομένων σε εργασιακούς χώρους.

Η ΟΜ Εργατοϋπαλληλων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά επισκέφθηκε και ενημέρωσε τους εργαζόμενους του πολυκαταστήματος Hondos Center, η ΟΜ Νίκαιας τους εργαζόμενους στα super market της πόλης, η ΟΜ Σαλαμίνας τους εργαζόμενους στην κεντρική ιχθυαγορά καθώς και τους διερχόμενους, οι ΟΜ Περάματος τους διερχόμενους επιβάτες των ferry boat και η ΟΜ Κορυδαλλού και 4ου Διαμερίσματος Πειραιά τα εμπορικά καταστήματα των πόλεων, μοιράζοντας το ενημερωτικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αναφέρεται στην κατάργηση του οκτάωρου και τα ακραία μέτρα κατά της εργασίας του νομοσχεδίου Χατζηδάκη- Μητσοτάκη ΝΔ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ