Εφημερίδα Κοινωνική

Πέρασε από τους Ευζώνους με πάνω από 166 κιλά κάνναβη κρυμμένη κάτω από το δάπεδο φορτηγού

Πέρασε από τους Ευζώνους με πάνω από 166 κιλά κάνναβη κρυμμένη κάτω από το δάπεδο φορτηγού
31 Μαΐου 2021

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2021) το απόγευμα στο Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλης ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στην χώρα από το Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, οδηγώντας φορτηγό όχημα διεθνών μεταφορών και να κινείται επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ευζώνων, εντοπίστηκαν πολύ καλά κρυμμένα κάτω από το δάπεδο του οχήματος 92 δέματα με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 166 κιλών και 862 γραμμαρίων.

Επίσης μέσα σε ένα από τα δέματα με κάνναβη εντοπίστηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 8 φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το παραπάνω φορτηγό κατασχέθηκε, όπως και 3 κινητά τηλεφώνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook , στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/846148192647894

31052021kannavi001

 

 

 

 

 

 

 

 

31052021kannavi003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ