Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δημήτρης Λιγνάδης καλείται ως ύποπτος για τέταρτη περίπτωση βιασμού

 Breaking News

Ο Δημήτρης Λιγνάδης καλείται ως ύποπτος για τέταρτη περίπτωση βιασμού
12 Μαΐου 2021

Μία ακόμα καταγγελία για βιασμό με θύτη τον Δημήτρη Λιγνάδη, την τέταρτη κατά σειρά, ερευνά η Εισαγγελία και έχει αποστείλει κλήση για παροχή εξηγήσεων στον προφυλακισμένο σκηνοθέτη.

Πρόκειται για την καταγγελία ενός νεαρού ο οποίος είχε δώσει κατάθεση στην ανακρίτρια τον περασμένο Μάρτιο και είχε υποστηρίξει ότι σε ηλικία 17 ετών είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη δύο φορές στο σπίτι του, όπου τον φιλοξενούσε.

Η εισαγγελία έχει αποστείλει σχετική παραγγελία στο τμήμα Ασφαλείας Τριπόλεως να λάβει εξηγήσεις από τον κρατούμενο σκηνοθέτη στις φυλακές της περιοχής, καθώς θεωρείται ύποπτος τέλεσης κακουργήματος και θα πρέπει να δώσει ανωμοτί κατάθεση.

Ενας ακόμη ηθοποιός στην Εισαγγελία ως ύποπτος για βιασμό
Ως ύποπτος για την τέλεση βιασμού καλείται από τον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει σηκώσει το βάρος των ερευνών για το ελληνικό #me_too, ένας ακόμα γνωστός ηθοποιός. Ο συγκεκριμένος έχει καταγγελθεί ότι βίασε μία γυναίκα το 2020.

Η καταγγέλλουσα αρχικά είχε απευθυνθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Στη συνέχεια η γυναίκα κλήθηκε από τον εισαγγελέα και επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει στο ΣΕΗ. Έτσι, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας ο ηθοποιός καλείται σε εξηγήσεις ως ύποπτος για την τέλεση κακουργήματος.

Την ίδια ώρα οδεύουν στο αρχείο οι καταγγελίες 11 γυναικών οι οποίες στρέφονταν κατά πολύ γνωστού σεναριογράφου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι καταγγελίες είχαν φτάσει στην Εισαγγελία μέσω του ΣΕΗ, όμως από την έρευνα που διενήργησε ο Εισαγγελέας Κ.Σπυρόπουλος δεν στοιχειοθετούνται αδικήματα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ