Εφημερίδα Κοινωνική

Ληστεία σε επιχειρηματία στην Εκάλη: «Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές»

Ληστεία σε επιχειρηματία στην Εκάλη: «Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές»
17 Μαΐου 2021

Με κινηματογραφική ταχύτητα κινήθηκαν οι ληστές που έβαλαν στο στόχαστρό τους το σπίτι επιχειρηματία στην Εκάλη, από όπου κατάφεραν μέσα σε έξι λεπτά να σηκώσουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα.

«Το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Άμεση Δράση, γιατί κινήθηκαν πολύ γρήγορα, αφού χτύπησε ο συναγερμός σε λίγα λεπτά ήταν εδώ», είπε το πρωί της Δευτέρας στο OPEN ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός.

«Είχα ταμείο μαζί μου που δεν προλάβαινα να πάω στην τράπεζα και τα έφερα σπίτι. Δυστυχώς έπρεπε να έχω τα χρήματα εδώ, στο σπίτι, που δεν το χρησιμοποιούμε ως κύρια κατοικία. Το συμβάν έγινε Παρασκευή προς Σάββατο, ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης. Σε μισό λεπτό θα ήμουν εδώ αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου γιατί θα λάμβανα το σήμα από την εταιρεία φύλαξης και θα έπεφτα πάνω τους» είπε.

«Το 2017 είχαν φορτώσει σχεδόν έναν τόνο χρηματοκιβώτιο, αλλά τους είχε πέσει γιατί τους είχαν κυνηγήσει και τελικά έξι μήνες μετά τους έπιασαν. Ήταν οι λεγόμενοι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Πιστεύω ότι και τώρα θα τους πιάσει η Ελληνική Αστυνομία, όπως τους έπιασε και τότε» ανέφερε.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ