Εφημερίδα Κοινωνική

Κώστας Καπίνο: «Ανανέωσα και συνεχίζω κανονικά στον ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ!»

Κώστας Καπίνο: «Ανανέωσα και συνεχίζω κανονικά στον ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ!»
17 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση είχαμε τις προηγούμενες ημέρες που προανήγγειλε τη συνέχεια της συνεργασίας του προπονητή Κώστα Καπίνο με την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ. Η λιτή ανακοίνωση έλεγε τα εξής:

«Δεν χρειάστηκαν πολλές κουβέντες και από τις δύο πλευρές για τα ευχάριστα! Με πλάνο, αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον προπονητή ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΙΝΟ.Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και μεγάλη υπομονή στην δύσκολη θέση του προπονητή του ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ!»

Λίγο αργότερα ακολούθησε νέα ανακοίνωση που έκανε γνωστή και τη συνέχεια της συνεργασίας με τον γυμναστή του συλλόγου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ…

Ο κύριος Καπίνο σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα μας είπε τα παρακάτω:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζω στον ΑΣΤΕΡΑ, και για μένα ήταν κάτι αναμενόμενο! Υπάρχει αλληλοεκτίμηση με τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ. Φέτος θα δουλέψουμε με πολλά νέα παιδιά και θα προσπαθήσουμε παράλληλα να ενισχυθούμε σε κάποιες καίριες θέσεις. Συνεχίζει, όπως μαθαίνω, ολόκληρο το Τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, οπότε είναι ευκαιρία να βαδίσουμε όλοι μαζί με σίγουρα και σταθερά βήματα προς τα εμπρός! Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους και να δούμε επιτέλους να «κυλάει το τόπι» σε γήπεδα με κόσμο, χωρίς τραυματισμούς, αρρώστιες και πανδημίες…»

IMG_20200327_124722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ