Εφημερίδα Κοινωνική

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα χρόνο στο κέντρο του Πειραιά

 Breaking News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα χρόνο στο κέντρο του Πειραιά
12 Μαΐου 2021

Λόγω εκτέλεσης εργασιών μέχρι τις 7 Μαΐου 2022 και σε όλο το 24ωρο θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Πειραιά, ως εξής:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Καθολικός αποκλεισμός της κίνησης των οχημάτων στην οδό Τσαμαδού, με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολή της με την οδό Δεληγιώργη ως το ύψος της συμβολής της με την ράμπα εισόδου του χώρου στάθμευσης του Πανεπιστημίου Πειραιά, μέγιστου μήκους 25μ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Χαρακτηρισμός ως αδιεξόδου της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζέας και Δεληγιώργη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αντιδρόμηση της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεάτρου και Ζέας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Δεληγιώργη, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Β. Γεωργίου έως και 35μ. μετά την συμβολή της με την οδό Τσαμαδού.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Β. Γεωργίου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Δεληγιώργη, μέγιστου μήκους 10μ., στην κατεύθυνση προς Δεληγιώργη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεάτρου και Δεληγιώργη. Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ