Εφημερίδα Κοινωνική

Ηράκλειο Κρήτης: Νέα θρόμβωση ο 35χρονος – «Συνδέεται με το εμβόλιο της AstraZeneca»

 Breaking News

Ηράκλειο Κρήτης: Νέα θρόμβωση ο 35χρονος – «Συνδέεται με το εμβόλιο της AstraZeneca»
16 Μαΐου 2021

Νέα θρόμβωση υπέστη ο 35χρονος από την Ιεράπετρα, που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, και ο οποίος νοσηλεύεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα Creta24.gr, o διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης υπέστη θρόμβωση στις καρωτίδες και υπεβλήθη δεύτερη φορά σε επέμβαση.

Μάλιστα, ο 35χρονος ενώ υποβαλλόταν σε εξετάσεις, εμφάνισε συμπτώματα που ανησύχησαν τους γιατρούς. Τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για θρόμβωση με αποτέλεσμα να σημάνει ξανά συναγερμός.

Στις 19.00 το απόγευμα ο 35χρονος υπεβλήθη ξανά σε χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Χαλκιαδάκης, η θρόμβωση που παρουσίασε ο 35χρονος, σχετίζεται με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Σε κάθε περίπτωση ο 35χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να τον παρακολουθούν.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε παρουσιάσει ήδη μια θρόμβωση, και μάλιστα υπήρχε κίνδυνος να του κόψουν το πόδι.

Τι δηλώνει ο πατέρας του

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 35χρονου, ανέφερε πως «σήμερα είναι καλά, χτες είχε πέσει πολύ ψυχολογικά. Τη Δευτέρα ήταν μια τελειωμένη υπόθεση. Κοίταζαν να σώσουν πιο πολύ τη ζωή του, παρά το πόδι. Μας είχαν πει πάμε για ακρωτηριασμό.», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 35χρονου.

Ανέφερε ότι ο γιατρός, τυχαία, όπως τον ψηλάφιζε, βρήκε κάτι που δεν του άρεσε, και έτσι πρόλαβαν τη θρόμβωση στην καρωτίδα. Είπε επίσης πως δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας η φυσικής κατάστασης.

«Οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι οφείλεται καθαρά στο AstraZeneca. Υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις, αλλά οι μέχρι τώρα εξετάσεις συγκλίνουν σε αυτό» σημείωσε, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια.» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ