Εφημερίδα Κοινωνική

Διανομή ξηράς τροφής και σπιτάκια για γατες από τον Δήμο Αιγάλεω

Διανομή ξηράς τροφής και σπιτάκια για γατες από τον Δήμο Αιγάλεω
17 Μαΐου 2021

Ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, με γνώμονα την ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα αλλά και λόγω των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση της πανδημίας covid_19, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για την τύχη τους, ακόμη μια φορά, προμηθεύτηκε και διένειμε τρεις τόνους ζωοτροφών στο χώρο της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρασίνου.

Ειδικότερα, δόθηκαν τροφές για γατάκια μωρά, ενήλικα και στειρωμένα, καθώς και για σκυλάκια ενήλικα και κουτάβια.

Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας φιλόζωων και με τη βοήθεια και συμπαράσταση των φιλοζωικών σωματείων της πόλης μας.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Αιγάλεω ξεκινάει ένα νέο πρόγραμμα τοποθέτησης μικρών σπιτιών για γάτες, το οποίο θα εξαπλωθεί σταδιακά σε όλο και περισσότερες γειτονιές της πόλης προσφέροντας στους τετράποδους φίλους μας ασφάλεια, εκπληρώνοντας τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους δημότες και ιδιαίτερα στους ευαισθητοποιημένους εθελοντές, που αφιερώνουν μέρος του χρόνου τους στους τετράποδους φίλους μας.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, δήλωσε ότι το πρόγραμμα θα συνεχίσει να υλοποιείται με γοργά και σταθερά βήματα συμπληρώνοντας τον συνολικό σχεδιασμό των δράσεων του Δήμου μας που αφορούν την προστασία των αδέσποτων.

Αγαπάμε τα ζώα και τα προσέχουμε.

2

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ