Εφημερίδα Κοινωνική

Χρήστος Σιζόπουλος: «Αγωνιστική δράση σε Goalball και σχεδιασμός στον ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟ!»

Χρήστος Σιζόπουλος: «Αγωνιστική δράση σε Goalball και σχεδιασμός στον ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟ!»
06 Μαΐου 2021

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χρήστος Σιζόπουλος είναι ένας άνθρωπος πολυδιάστατος που ασχολείται ενεργά με πολλά και διαφορετικά πράγματα! Για παράδειγμα, ασχολείται με το Goalball, ένα ομαδικό άθλημα, σχεδιασμένο για τυφλούς αθλητές, ενώ παράλληλα είναι φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά ο γυμναστής και υπεύθυνος ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ! Ας ακούσουμε τι μας είπε ο ίδιος και για τις δύο βασικές ασχολίες του:

«Φέτος μπορεί να ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά δεν έχουν σταματήσει τελείως οι αγωνιστικές δραστηριότητες. Το περασμένο δεκαήμερο η Εθνική Αντρών του Goalball έλαβε μέρος σε τριεθνές τουρνουά που έλαβε χώρα στο Ισραήλ με τη συμμετοχή Ελλάδας, Ισραήλ και Αγγλίας, και κατακτήσαμε την πρώτη θέση! Η επόμενη σημαντική διοργάνωση είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Φινλανδία που θα διεξαχθεί 31/5 έως 7/6 και στοχεύουμε στην άνοδο της ομάδας στην Elite Ευρωπαϊκή κατηγορία! Τον Νοέμβριο θα γίνει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α” κατηγορίας, που θα λάβει σίγουρα μέρος η Εθνική Γυναικών, αλλά και η Εθνική Αντρών αν πάρει τελικά την πρόκριση…

Όσον αφορά τον ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟ, προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά σε καλή φυσική κατάσταση! Μάλλον φέτος η προετοιμασία θα αρχίσει με το άνοιγμα των αθλητικών χώρων το Μάϊο, θα σταματήσουμε στις 10/7, και στις 10/8 θα συνεχιστεί η κανονική προετοιμασία της ομάδας…»

IMG_20210503_172839

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ