Εφημερίδα Κοινωνική

Χάρης Κοπιτσής: «Έχουν τεράστιο ειδικό βάρος οι ακαδημίες του ΑΙΓΑΛΕΩ!»

Χάρης Κοπιτσής: «Έχουν τεράστιο ειδικό βάρος οι ακαδημίες του ΑΙΓΑΛΕΩ!»
05 Μαΐου 2021

Ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του ΑΙΓΑΛΕΩ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις γιατί κουβαλάει στις πλάτες του μια τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία! Μιλάμε φυσικά για τον κύριο Χάρη Κοπιτσή, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά με τα «χρώματα» της ΑΕΚ! Μιλήσαμε με τον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή και εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για το έργο που επιτελείται στα τμήματα υποδομών του ιστορικού συλλόγου :

«Το ΑΙΓΑΛΕΩ είναι μια πόλη με τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία και τον σύλλογο τον ακολουθεί πολύς κόσμος εδώ και δεκαετίες! Είναι μια περιοχή με πολλά νεαρά φυσικά ταλέντα. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για εμένα! Κάνουμε μία προσπάθεια να μαζέψουμε τη νεολαία της πόλης και να συνεχίσει το ΑΙΓΑΛΕΩ να αποτελεί μια τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία…

Έχουν τεράστιο ειδικό βάρος οι ακαδημίες του ΑΙΓΑΛΕΩ!.

Όσον αφορά την κατάσταση σήμερα, περιμένουμε όλοι με αγωνία το «ξεκλείδωμα» των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στις ακαδημίες. Λογικά μετά τις 10 με 15 Μαΐου θα ανοίξουν οι αθλητικοί χώροι των ακαδημιών για προπονήσεις, που θα γίνονται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Εδώ στο ΑΙΓΑΛΕΩ είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και πάλι από την επόμενη ημέρα που θα μας πούνε. Μακάρι να ξαναμπούμε όλοι σε γνώριμους ρυθμούς, που είναι ότι πιο φυσιολογικό για εμάς και τα παιδιά! Το έχουμε ανάγκη…»

IMG_20210427_071435

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ