Εφημερίδα Κοινωνική

Ανοίγει ξανά το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

 Breaking News

Ανοίγει ξανά το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
27 Μαΐου 2021

Ο «Παπουτσωμένος Γάτος» χτυπά την πόρτα του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας την Κυριακή 13 Ιουνίου. Εκεί θα συναντήσει τον «Μικρό Πρίγκιπα» παρέα με τον «Πέτρο και τον Λύκο». Ο Μάγος Σανκάρα σ’ένα παιχνίδι ψευδαισθήσεων και πραγματικότητας θα αποκαλύψει αιωρούμενους ανθρώπους κάνοντας σκόνη τα αντικείμενα. «Μια φορά και έναν καιρό» ,«Το Όνειρο του Σκιάχτρου» θα πετάξει με τη «Μάγια τη Μέλισσα» για να γελάσει με τα κατορθώματα του Καραγκιόζη. Για τους μεγάλους «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» και οι «Αφοί Μπαμπούλα» ανακατεύονται με την «Κληρονομιά» και «Το νυφικό κρεβάτι» προσγειώνεται στο «ΣΙΝέ» εκεί όπου «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Ο α΄ κύκλος εκδηλώσεων θα διαρκέσει από τις 9 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου ενώ ο β’ κύκλος ξεκινά στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται 27 Σεπτέμβριο. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη έχει φροντίσει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Μετά από έναν χρόνο απουσίας πολιτιστικών εκδηλώσεων, η χαρά μας είναι διπλή που ανοίγουμε και πάλι τους ανοιχτούς χώρους πολιτισμού. Το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας ανανεωμένο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Στόχος μας είναι η προώθηση, η ενθάρρυνση και στήριξη καλλιτεχνικών μορφών έκφρασης αφού αποτελούν σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής διαδικασίας των τοπικών κοινωνιών και των ανθρώπων της. Ο πολιτισμός ως δημόσιο αγαθό και απαραίτητο εφόδιο για την συναισθηματική καλλιέργεια, σήμερα στην μετα-COVID εποχή, αποτελεί και έναν άμεσο τρόπο υπέρβασης των δυσκολιών που επέφερε η πανδημία. Σας περιμένουμε λοιπόν για να ζήσουμε παρέα, βραδιές με άρωμα γιασεμιού στον Κήπο μας όπου η φύση συναντά την Τέχνη και δίνει χώρο στα όνειρα για να μπορούν να υπάρξουν».

Σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε το Υπουργείο Πολιτισμού, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ