Εφημερίδα Κοινωνική

Αμείωτη η υποστήριξη του ΟΛΠ προς το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά

Αμείωτη η υποστήριξη του ΟΛΠ προς το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά
13 Μαΐου 2021

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά στο Γυναικείο Βόλεϊ:

Μεγάλη η χαρά μας που η επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων συνδυάστηκε με την ανανέωση της υποστήριξης του Μεγαλύτερου Οργανισμού της Πόλης του Πειραιά, προς το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού.

Την Τετάρτη, λοιπόν, ο κ Νεκτάριος Δεμενόπουλος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΟΛΠ, παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΔΕ Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, κ Σπύρο Κουτούβαλη, την επίσημη αγωνιστική φανέλα της γυναικείας ομάδας, ανανεώνοντας συμβολικά την υποστήριξη προς το τμήμα.

Μια υποστήριξη που μετρά ήδη αρκετά χρόνια καθώς ο ΟΛΠ είναι ο βασικός χορηγός του Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού ΟΦΠΦ, έχοντας πιστέψει από την αρχή στην προσπάθεια και στους στόχους μας.

Για το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, η αδιάκοπη υποστήριξη του ΟΛΠ σημαίνει πολλά: Εμπιστοσύνη, Τιμή, Κίνητρο και Υποχρέωση για Πρόοδο και Μεγάλες Επιτυχίες στο Μέλλον.

Το να έχεις δίπλα σου έναν τόσο μεγάλο Οργανισμό αποτελεί επιβράβευση για εμάς και αποτελεί εγγύηση για τις οικογένειες του Πειραιά που Eμπιστεύονται τα Κορίτσια τους στον Ιστορικό Όμιλο του Εθνικού για να μάθουν βόλεϊ.

Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τον ΟΛΠ και τους ανθρώπους του που βρίσκονται κοντά μας και υποσχόμαστε μόνο Επιτυχίες!

185426966_3847940308657594_3165953649200634748_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ