Εφημερίδα Κοινωνική

Αυξημένη φροντίδα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πεντέλης για τις ευπαθείς ομάδες κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών

Αυξημένη φροντίδα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πεντέλης για τις ευπαθείς ομάδες κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών
13 Μαΐου 2021

Διευρυμένη τόσο από πλευράς διανεμόμενων προϊόντων όσο και από πλευράς δικαιούχων οικογενειών και ατόμων υπήρξε η φετινή διανομή προϊόντων των κοινωνικών δομών του Δήμου Πεντέλης, κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών του Πάσχα.

Εκτός από τα προϊόντα που διανέμονται σε τακτική βάση στους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου, φέτος με πρωτοβουλία της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ελένης Πολίτηκαι των υπηρεσιών εξασφαλίσθηκαν επιπλέον προϊόντα, επιπλέον δωροεπιταγές και διατακτικέςπου μοιράστηκαν σε δύο ξεχωριστές διανομές προς αυξημένο αριθμό δικαιούχων.

Τα επιπλέον προϊόντα τα οποία διανεμήθηκαν ήταν ευγενικές χορηγίες και δωρεές των τοπικών επιχειρήσεων, μελών της τοπικής κοινότητας και ευαισθητοποιημένων κοινωνικά εταιρειών που στηρίζουν σταθερά τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πεντέλης συμβάλλοντας έμπρακτα στο έργο της στήριξης των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το Πάσχα ήταν εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει. Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας όμως, που χρειάζονται τη βοήθειά μας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αγνοηθούν. Έτσι και φέτος, στο Δήμο Πεντέλης κάναμε ό,τι περνά από το χέρι μας και λίγο παραπάνω από άλλες χρονιές, για να μην τους λείψει τίποτα.

Με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, μοιράσαμε όλα τα απαραίτητα αγαθά στους δικαιούχους των κοινωνικών δομών μας, διευρύνοντας σημαντικά τον αριθμό τους. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στις κοινωνικές μας δομές για την όλη προσπάθεια και φυσικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τις δωρεές τους.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε κανείς συμπολίτης μας να μη μένει αβοήθητος, διευρύνοντας καθημερινά το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στην πόλη μας».

IMG_1672

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ