Εφημερίδα Κοινωνική

Ζεύξη Σαλαμίνας – Περάματος: Γιώργος Καραγιάννης-Γενικός Γραμματέας Υποδομών: «Επιμένουμε σε αυτό το έργο – Είναι εξαιρετικά σημαντικό»

Ζεύξη Σαλαμίνας – Περάματος: Γιώργος Καραγιάννης-Γενικός Γραμματέας Υποδομών: «Επιμένουμε σε αυτό το έργο – Είναι εξαιρετικά σημαντικό»
23 Απριλίου 2021

Ερωτηθείς για την Ζεύξη Σαλαμίνας, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Καραγγιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Η Ζεύξη Σαλαμίνας είναι ένα έργο ταλαιπωρημένο, που αρχικά σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 90, επανασχεδιάστηκε το 2012 και από τότε είναι κολλημένο. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ηγεσία του Υπουργείου, αντιληφθήκαμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για να αναβαθμίσουμε συνολικά τη Δυτική Αττική, να αναβαθμίσουμε και την ευρύτερη περιοχή του Περάματος και τη Σαλαμίνα και εκεί σχεδιάζουμε και ένα δρόμο που ουσιαστικά να παρακάμπτει το Πέραμα και μία σήραγγα μήκους 1 χλμ. από Πέραμα μέχρι το Νησί του Αγίου Γεωργίου.

Το έργο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί θα αναβαθμίσει όλη τη Δυτική Αττική και κυρίως, την ευρύτερη περιοχή του Περάματος, αλλά και της Σαλαμίνας. Από τη μία πλευρά θα αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό το Πέραμα και από την άλλη θα αναβαθμίσει την ίδια τη νήσο της Σαλαμίνας, και οι μετακινήσεις των χιλιάδων πολιτών θα γίνουν πολύ πιο εύκολες και οικονομικές».

giorgos_karagiannis_27.3.21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Καραγγιάννης

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ