Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Μυλωνάς: «Πιο ανεξέλεγκτα τα κλειστά γήπεδα!»

Βαγγέλης Μυλωνάς: «Πιο ανεξέλεγκτα τα κλειστά γήπεδα!»
29 Απριλίου 2021

Με τον νεαρό ταλαντούχο προπονητή των ακαδημιών της ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (αλλά και των ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ) Βαγγέλη Μυλωνά, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε σχετικά πρόσφατα, αλλά σε χθεσινή επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την εφημερίδα, τονίστηκε ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους των ακαδημιών στους συλλόγους του Πειραιά. Μας είπε, λοιπόν, ο νεαρός κόουτς:

«Έχουν αναλυθεί πολλάκις τα τραγικά αποτελέσματα της έλλειψης άσκησης των νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που το έχουμε ακούσει από πάρα πολλούς συναδέλφους. Ήθελα να αναφερθώ σε κάτι επιπρόσθετο : αυτή την περίοδο που παραμένουν «κλειστά» τα γήπεδα και τα γυμναστήρια, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να μπαίνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ανεξέλεγκτα πολλοί νεαροί και να προκαλείται έτσι συνωστισμός! Επίσης έχουν κάνει και αρκετές ζημιές στους χώρους. Αν λειτουργούσαν κανονικά οι αγωνιστικοί χώροι, δεν θα είχαμε αυτό το φαινόμενο! Θα υπήρχε έλεγχος και αστυνόμευση. Είναι ένας ακόμη λόγος που καθιστά επιτακτική την επαναλειτουργία όλων αυτών των χώρων. Άλλωστε και τα παιδιά έχουν φτάσει στα όριά τους. Είναι σχεδόν αδύνατο να τα κρατήσει κάποιος μέσα στο σπίτι. Θα βγουν ούτως ή άλλως να αθληθούν. Ας γίνει αυτό οργανωμένα με όλα τα μέτρα ασφαλείας…»

Ας κρατήσουμε λοιπόν κι αυτή την παράμετρο, ξέχωρα από όλες τις υπόλοιπες. Όλα δείχνουν ότι για πάρα πολλούς λόγους είμαστε πολύ κοντά πλέον στην επανεκκίνηση των ακαδημιών και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων!

IMG_20210412_174111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ