Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Μυλωνάς: «Ο Πειραιάς έχει βγάλει μια νέα γενιά ταλαντούχων προπονητών!»

Βαγγέλης Μυλωνάς: «Ο Πειραιάς έχει βγάλει μια νέα γενιά ταλαντούχων προπονητών!»
13 Απριλίου 2021

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε πρόσφατα στην εφημερίδα μας ο νεαρός προπονητής Βαγγέλης Μυλωνάς, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, αλλά και σε αυτές των ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αξίζει να ανασκοπήσουμε κάποια σημεία της συνέντευξης που μπορεί να εμπνεύσουν νέα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμά του:

«Από πολύ μικρή ηλικία ήθελα να γίνω προπονητής ποδοσφαίρου! Όταν τα παιδιά στην ηλικία μου έκαναν όνειρα να γίνουν κάποτε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, εγώ ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας προπονητής! Έτσι αποφάσισα στα 18 μου να φοιτήσω σε μια Σχολή Προπονητικής και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα… Προσωπικά χαίρομαι γιατί ο Πειραιάς έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια μια νέα γενιά ταλαντούχων προπονητών…»

«Για την ώρα αυτό που μου αρέσει είναι να συνεχίσω να ασχολούμαι με τις ακαδημίες! Με παιδιά ηλικίας 12 με 15 χρόνων. Μου αρέσει επίσης να βοηθάω καταξιωμένους προπονητές που έχω πολλά να μάθω από αυτούς…»

«Με ενδιαφέρει πολύ να βελτιωνόμαστε συνεχώς! Μετράει πολύ για εμένα η προσπάθεια και το «στοίχημα» του καθενός με τον εαυτό του. Μπορεί να κερδίσουμε έναν αγώνα και οι παίκτες μου να «τα ακούσουν» από εμένα λόγω έλλειψης προσπάθειας, και από την άλλη, μπορεί να χάσουμε και να πω σε όλους «μπράβο!»….»

Αξίζει πραγματικά να ψάξει κάποιος να βρει ολόκληρη τη συνέντευξη στο site της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ…

mylwnas (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ