Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Λαϊβεράς: «Προχωράμε κανονικά προς την επίτευξη των στόχων μας!»

Βαγγέλης Λαϊβεράς: «Προχωράμε κανονικά προς την επίτευξη των στόχων μας!»
06 Απριλίου 2021

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, κύριο Βαγγέλη Λαϊβερά, ο ίδιος επισήμανε ότι «τα πάντα προχωράνε κανονικά και βάση σχεδίου! Ήδη έχουν αποκτηθεί πολλά νέα αποκτήματα, ενώ οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Προχωράμε κανονικά προς την επίτευξη των στόχων μας!»…

Δεν χρειάστηκε να πει πολλές λεπτομέρειες γιατί η Διοίκηση του ΑΙΑΝΤΑ φροντίζει να μας καλύπτει με τα συχνά δημοσιεύματα που κάνει σχετικά με τα νέα του συλλόγου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατη ανακοίνωση που αναρτηθηκε στο επίσημο site της ομάδας »με «καθαρά» τεστ Covid-19 συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Αίαντα Σαλαμίνας. Όλο το Ποδοσφαιρικό Τμήμα υποβλήθηκε στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο test, που επιβάλλει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Με την παρουσία των «ακούραστων» Διοικητικών Παραγόντων, του Γεν. Αρχηγού Μιχάλη Σκιαθίτη και του Τεχνικού Διευθυντή Παναγιώτη Παπαδημητρίου, το Τεχνικό Επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν με χαμόγελο και αισιοδοξία την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της επικείμενης έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Τις επόμενες ημέρες το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ΄΄ανεβαίνει σε ένταση, ενώ κανονικά προπονούνται με την ομάδα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Στρατής Σαλταμάρας, Δημήτρης Χαλούλος, Αποστόλης Σταφσουλάϊ, Χαράλαμπος Τσούλφας, Κωνσταντίνος Στεργίου & Γκέρκι Ζότο»… Το μόνο που πρόσθεσε ο πολύπειρος τεχνικός ήταν ότι «στην ομάδα είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Εύχομαι υγεία και στους αντιπάλους μας και στο τέλος αυτής της τόσο περίεργης χρονιάς να πετύχουμε κάτι πολύ καλό για να τη θυμόμαστε με μια «γλυκειά» γεύση! Αρκετές πίκρες έχουμε περάσει σαν κοινωνία τον τελευταίο χρόνο…» Να ευχηθούμε κι εμείς τα καλύτερα στον ιστορικό σύλλογο της Σαλαμίνας και στον προπονητή του!

IMG_20200907_094330

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ