Εφημερίδα Κοινωνική

Το Red Bull Art of Motion «βάζει πλώρη» για Μικρολίμανο!

Το Red Bull Art of Motion «βάζει πλώρη» για Μικρολίμανο!
15 Απριλίου 2021

Ο κορυφαίος freerunning θεσμός επιστρέφει στη χώρα μας το Σάββατο 10 Ιουλίου, δίνοντας για πρώτη φορά ραντεβού στην καρδιά του Πειραιά, το Μικρολίμανο. Ο online qualifier, ανοιχτός για αθλητές από όλο τον κόσμο, μόλις ξεκίνησε, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει το 2021 και οι πιο δυνατοί freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα, αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο. Ένα από τα πλέον γραφικά λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλλα να υψώνεται γύρω του θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο freerunning θεσμό, εκεί όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω!

Για 8η χρονιά στη χώρα μας, το Red Bull Art of Motion θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου πάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών! Το μοναδικό σκηνικό σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Πειραιά, θα συμπληρώσουν παραπλέοντα ιστιοπλοϊκά και καταμαράν θεατών.

Red Bull Art of Motion 2021 (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Πειραιάς υποδέχεται αυτό το καλοκαίρι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, το Red Bull Art of Motion, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μικρολίμανο σε συνδιοργάνωση με τον Ο.Π.Α.Ν.. Είναι μια ευχάριστη συγκυρία, καθώς συμπίπτει με την ανάπλαση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικρολίμανο. Ο αγώνας αυτός που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ειδικά στους νέους, θα προβάλλει ακόμα περισσότερο τη μοναδική αυτή περιοχή της πόλης μας. Στόχος μας είναι έως τον Ιούνιο να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις του Μικρολίμανου και στα τέλη του Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της η μεγάλη αυτή ανάπλαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Red Bull που επέλεξε τον Πειραιά για να πραγματοποιηθεί το αθλητικό αυτό event. Είναι σημαντικό ότι μεγάλες εταιρείες εκδηλώνουν ενδιαφέρον και συνεργάζονται με τον Δήμο Πειραιά, για αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας απήχησης».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ιωσήφ Βουράκης σημείωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που οι συνεργάτες μου και εγώ καταφέραμε να επιστρέψει ο κορυφαίος freerunning θεσμός πίσω στην Ελλάδα και στον Πειραιά μας. Το Μικρολίμανο με τη νέα του πλέον μορφή, θα φιλοξενήσει το κορυφαίο παγκόσμιο sport event, θα προβάλει την εικόνα του Πειραιά μας σε όλο τον κόσμο και θα δώσει την ευκαιρία και στους δημότες μας – εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν – να παρακολουθήσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Μώραλη που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στην προσπάθειά μας και με γνώμονα την προβολή του Πειραιά, αλλά και την συμμετοχικότητα των δημοτών μας, υποστηρίζει έμπρακτα τη συγκεκριμένη μας πρωτοβουλία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ