Εφημερίδα Κοινωνική

Θωμάς Μέτος: «Περιμένουμε όλοι την επαναλειτουργία των ακαδημιών!»

Θωμάς Μέτος: «Περιμένουμε όλοι την επαναλειτουργία των ακαδημιών!»
27 Απριλίου 2021

Ο προπονητής των Ακαδημιών της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, κύριος Θωμάς Μέτος, σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι η αντρική ομάδα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ άρχισε και πάλι να αγωνίζεται στα γήπεδα, στα πλαίσια της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Γ” εθνικής κατηγορίας. Όμως, περιμένει όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του το επόμενο βήμα: να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών!

Ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε:

«Ανυπομονούμε όλοι για το άνοιγμα των ακαδημιών! Προσωπικά οι ακαδημίες είναι κάτι που με συναρπάζει! Είναι πολύ όμορφο να «πλάθεις» νέα παιδιά και να βλέπεις πώς εκδηλώνουν την χαρά τους και την ευγνωμοσύνη τους! Υπάρχει ένα μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο, επειδή κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα! Τα παιδιά των ακαδημιών της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ είναι σαν παιδιά μου…»

Και συνέχισε: «Είναι επιτακτικό να ξεκινήσουν οι ακαδημίες! Πρωτίστως για τα ίδια τα παιδιά. Αλλά και για τους συλλόγους. Δεν υπάρχουν πλέον πολλά χρήματα και οι ομάδες αναγκαστικά έχουν στραφεί στα τμήματα υποδομών. Είναι καλό αυτό! Και γενικά έχει αλλάξει η φιλοσοφία των προπονητών με τις Σχολές της UEFA και της ΕΠΟ. Όταν είμασταν εμείς παιδιά δεν υπήρχε αυτή η γνώση! Το ποδόσφαιρο συνεχώς εξελίσσεται…»

IMG_20201029_091601

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ