Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
19 Απριλίου 2021

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη του κ. Μώραλη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν οι δύο Δήμαρχοι πριν από λίγες ημέρες, στο Δημαρχείο Πειραιά.

Οι κ.κ. Μώραλης και Ζέρβας, είχαν μια ακόμη εποικοδομητική συζήτηση για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του ανέφερε:

«Ανταπέδωσα την επίσκεψη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Πειραιά καθώς αυτήν τη φορά, συναντηθήκαμε και τα είπαμε στο υπέροχο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Η φιλοξενία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα και των συνεργατών του, τους οποίους και ευχαριστώ, ήταν εξαιρετική και η συζήτηση ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Πιστεύω ότι οι συζητήσεις μεταξύ των αυτοδιοικητικών αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία και ουσία, καθώς η Αυτοδιοίκηση είναι αυτή που στα κρίσιμα κοινωνικά, περιβαλλοντικά, καθημερινά προβλήματα του πολίτη αλλά πλέον και στις οικονομικές – αναπτυξιακές προοπτικές, είναι στην «πρώτη γραμμή».

IMG-2021(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ