Εφημερίδα Κοινωνική

Παρασκευάς Ζερβάκος: «Οι ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ προετοιμάζονται από κάθε άποψη!»

Παρασκευάς Ζερβάκος: «Οι ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ προετοιμάζονται από κάθε άποψη!»
10 Απριλίου 2021

Από τον κύριο Παρασκευά Ζερβάκο, τον Τεχνικό Διευθυντή των ΝΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

«Παρά την αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών που μας κρατάει μακριά από την αγαπημένη μας καθημερινότητα, η ομάδα μας συνεχίζει να προετοιμάζεται με σταθερά βήματα, με απώτερο σκοπό να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη σε όλα τα επίπεδα, όταν επιτραπεί η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους! Γνωρίζουμε ότι η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος φαντάζει δύσκολη τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού και τα χρονικά περιθώρια έχουν στερέψει για να ολοκληρωθεί η χρονιά, ωστόσο είναι επιθυμία όλων μας να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση. Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο, εντοπίζοντας τα λάθη και αναγνωρίζοντας τις όποιες αστοχίες, δουλεύουν καθημερινά προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σε όλους τους τομείς. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούν να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, περιμένοντας εναγωνίως την επιστροφή τους στο φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλος από το γήπεδο!

Στο μέτωπο των ακαδημιών της ομάδας μας, τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την Πολιτεία είναι θετικά και ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα επιστρέψουν τα παιδιά στις προπονήσεις. Είναι επιτακτική η ανάγκη, και ειδικά για τα παιδιά, να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους και να ξεφύγουν από την δύσκολη καθημερινότητα που ζουν τους τελευταίους μήνες, κάνοντας κάτι που αγαπούν! Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να τα υποδεχτούμε με μεγάλη χαρά, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι τα διήμερα 20, 21 και 27, 28 Μαρτίου, τόσο ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μας, όσο και οι προπονητές μας, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παρακολούθηση της σχολής UEFA D” από την ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η συγκεκριμένη σχολή πραγματεύεται διάφορα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες. Οι γνώσεις που έλαβαν είναι πολύ σημαντικές και θα βοηθήσουν στην βελτίωση και την εξέλιξη της Ακαδημίας μας σε πολλούς τομείς, με μοναδικό μας στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, η ομάδα μας , παρά την απραξία των τελευταίων μηνών, συνεχίζει να δουλεύει εντατικά ώστε να είναι έτοιμη για την επιστροφή στις υποχρεώσεις της και περιμένει τα ευχάριστα νέα…».

zervakis (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ