Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Νικολάου: «Θα υπάρξουν σύντομα πολλά νέα στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ!»

Νίκος Νικολάου: «Θα υπάρξουν σύντομα πολλά νέα στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ!»
29 Απριλίου 2021

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ, Νίκο Νικολάου, μας έγινε γνωστό ότι σύντομα θα υπάρξουν πολλά ευχάριστα νέα για τον σύλλογο! Ο ίδιος ο προπονητής δεν θέλησε να πει περισσότερα, επειδή προέχει να εκπληρωθούν στο 100% όλα τα τεκταινόμενα στον σύλλογο απ” το Χατζηκυριάκειο. Όμως το χαμόγελό του άφηνε να εννοηθούν πολλά…

Ο κύριος Νικολάου είναι ένας άνθρωπος που έχει δεθεί συναισθηματικά με τον συγκεκριμένο σύλλογο και θέλει να τον δει να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται. Υπήρχε τελευταία μια αμηχανία λόγω της παραίτησης του Προέδρου, του κυρίου Ευστρατίου, αλλά φαίνεται ότι τα θεμέλια που έχουν τεθεί είναι πολύ ισχυρά έτσι ώστε να απορροφούν οποιοδήποτε κραδασμό! Ο προπονητής τελείωσε με τα παρακάτω λόγια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο! Έχουμε ζήσει με τα υπόλοιπα παιδιά πολλές χαρές και φυσικά ήταν υπέροχο το συναίσθημα της ανόδου της ομάδας στην Β” κατηγορία της ΕΠΣΠ! Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η πανδημία μάς έχει επηρεάσει όλους, αλλά επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι «οι παρέες γράφουν ιστορία» είμαι σίγουρος ότι θα βλέπετε τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ να αγωνίζεται και να πρωταγωνιστεί στα Πειραϊκά πρωταθλήματα για πολλά πολλά χρόνια ακόμα…»
IMG_20200531_133536

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ