Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Κονδυλόπουλος: «Έχουμε ανάγκη όλοι μια επανεκκίνηση!»

Νίκος Κονδυλόπουλος: «Έχουμε ανάγκη όλοι μια επανεκκίνηση!»
13 Απριλίου 2021

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Κονδυλόπουλος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις και δεν διστάζει να συνεργάζεται με πολλές και διαφορετικές ομάδες αν κρίνει ότι υπάρχουν τα εχέγγυα να προκύψουν ενδιαφέρουσες καταστάσεις και νέες προοπτικές.

Σαν τερματοφύλακας ο ίδιος έχει περάσει από πάρα πολλές ομάδες Β” και Γ” εθνικής, αλλά και σαν προπονητής δεν διστάζει να έχει περισσότερες από μία συνεργασίες την ίδια ποδοσφαιρική σεζόν. Πέρσι τον συναντήσαμε στον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ενώ φέτος ήταν προπονητής τερματοφυλάκων τόσο στις ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ εδώ στην Αθήνα, αλλά για ένα μικρό διάστημα και στον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ της Γ” εθνικής κατηγορίας…

Ο Νίκος Κονδυλόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ τα εξής:

«Έχουμε ανάγκη όλοι μια επανεκκίνηση! Ο κορωνοϊός μας έχει δοκιμάσει όλους στο έπακρο και χρειαζόμαστε «ανάσες». Δεν μιλάμε αυτό το χρονικό διάστημα τόσο για ποδόσφαιρο όσο για ΜΕΘ και νοσοκομεία! Εύχομαι σε όλους υγεία! Εγώ συνεχίζω κανονικά στις ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, αλλά ακόμα είμαστε κλειστά. Μακάρι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης και να γυρίσουμε δυνατοί και ορεξάτοι στην καθημερινότητά μας…»

IMG_20210412_165030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ