Εφημερίδα Κοινωνική

Lockdown: Πότε αποχαιρετάμε οριστικά τα sms – Ποια είναι τα δύο σενάρια – Τι θα γίνει με το 13032

Lockdown: Πότε αποχαιρετάμε οριστικά τα sms – Ποια είναι τα δύο σενάρια – Τι θα γίνει με το 13032
23 Απριλίου 2021

Πλησιάζει η μέρα που τα καθημερινά μηνύματα στο 13033 θα αποτελούν παρελθόν. Με το σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων, οι πολίτες θα απαλλαγούν από τα υποχρεωτικά sms για κάθε λόγο μετακίνησής τους.

Όπως όλα δείχνουν, δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια για την κατάργηση των μηνυμάτων μετακίνησης. Το πρώτο είναι να «αποχαιρετήσουμε» το 13033 στις 3 Μάϊου, με το άνοιγμα της εστίασης. Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν έχει τεθεί θέμα SMS για την εστίαση, ωστόσο αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

Το δεύτερο σενάριο είναι η κατάργηση των sms μετακίνησης να μετατεθεί για τις 15 Μαΐου, όποτε η Ελλάδα θα ανοίξει τις πύλες της για τον τουρισμό και παράλληλα θα επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Όπως και να έχει… σε λιγότερο από έναν μήνα, οι Έλληνες πολίτες θα πουν αντίο στο 13033 και θα μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς sms.

Στο μεταξύ, είναι πιθανό από την Τετάρτη 5 Μαΐου, να μη χρειάζεται πλέον η αποστολή sms στο 13032 με τρίωρη διάρκεια για τις αγορές μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει μετά το Πάσχα να ανοίξει το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού, αλλά με τα αυστηρά μέτρα προστασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ