Εφημερίδα Κοινωνική

Κυριάκος Σιφνάκης: «Κάνουμε όλοι υπομονή και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τη συνέχεια!»

Κυριάκος Σιφνάκης: «Κάνουμε όλοι υπομονή και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τη συνέχεια!»
09 Απριλίου 2021

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον προπονητή του ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ, τον κύριο Κυριάκο Σιφνάκη. Έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, αφού ήταν ποδοσφαιριστής για επτά χρόνια εκεί κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα, αλλά υπηρέτησε τον σύλλογο και σαν προπονητής Ακαδημιών για 12 ολόκληρα χρόνια! Φέτος επανήλθε στους πάγκους του Πειραιά μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων και ήταν έτοιμος για μεγάλα πράγματα, αλλά ο… κορωνοϊός του χάλασε τα σχέδια, όπως και σε πολλούς άλλους συναδέλφους του. Ιδού τι μας είπε ο ίδιος:

«Ζούμε όλοι μια δύσκολη και περίεργη κατάσταση. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο! Ειδικά για κάποιον που έχει μάθει να ξημεροβραδιάζεται στους αγωνιστικούς χώρους, είναι πολύ δύσκολος αυτός ο υποχρεωτικός εγκλεισμός. Στον ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ προσπαθούμε να κρατάμε μια επαφή με τα παιδιά και ενημερώνομαι προσωπικά για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών. Τους έχω δώσει πρόγραμμα το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός, αλλά τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από την αυτοπειθαρχία του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά!»

Όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι, ο έμπειρος προπονητής μας είπε: «Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Κάνουμε όλοι υπομονή και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τη συνέχεια! Θεωρώ ότι για φέτος έχουμε τελειώσει και ό,τι πούμε πλέον ισχύει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι θα μειωθούν κατακόρυφα τα κρούσματα και την επόμενη χρονιά θα είμαστε όλοι πιο έτοιμοι και πιο προετοιμασμένοι στη μάχη εναντίον της πανδημίας!»…

IMG_20201019_121010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ