Εφημερίδα Κοινωνική

Υπόθεση Στάθη Άνθη: Ανθρωποκτονία από πρόθεση βλέπει η οικογένεια

Υπόθεση Στάθη Άνθη: Ανθρωποκτονία από πρόθεση βλέπει η οικογένεια
20 Απριλίου 2021

Το θρίλερ συνεχίζεται στη Βρετανία, όπου από ώρα σε ώρα ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, ο οποίος αγνοείται από τις 8 Μαρτίου του 2021.

Πριν από λίγες ημέρες, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, κι εξετάζεται εάν ανήκει στον αγνοούμενο. Ο αδελφός του 32χρονου έχει ήδη δώσει δείγμα DNA, ώστε να ταυτοποιηθεί το πτώμα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας, δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πως τo τατουάζ σε σχήμα καρδιάς που είχε χαράξει ο Στάθης Άνθης στο στήθος του, αλλά και ένα που είχε κάνει στη δεξιά γάμπα του, είναι τα ίδια τατουάζ που φέρει το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε από την ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι, στη Βρετανία.

Επιπλέον, το εσώρουχο που φέρει το πτώμα, είναι της ίδιας σειράς μ’ εκείνα που είχε στις αποσκευές του ο Στάθης Άνθης.

«Στην περιοχή έχουν βρεθεί περισσότεροι νεκροί. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, είμαστε ξεκάθαροι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχουμε στείλει τι πρέπει να γίνει για να διαλευκανθεί η υπόθεση», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με την οικογένεια, προκύπτουν τα εξής σοβαρά ερωτήματα προς την αστυνομία:

«-Έχουμε πληροφορία ότι στο ξενοδοχείο έφθασαν ναρκωτικά, με delivery. Είναι ακριβές αυτό, το ερευνήσατε και αν ναι ποιος ήταν ο αποδέκτης του δέματος;

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

-Τι γνωρίζετε σχετικά με την κρυφή κάμερα που στον χώρο κουζίνας – γυμναστηρίου των υπαλλήλων, χωρίς να ερωτηθούν οι ίδιοι;

-Έγινε άρση απορρήτου των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του Στάθη, καθώς και των sms του;

-Γιατί η μάνατζερ του ξενοδοχείου, επί πέντε μέρες, έδειξε αδιαφορία, για την εξαφάνισή του;

-Γνωρίζετε, ότι ο αδελφός μου, είχε με την συγκάτοικό του, έντονες διαφωνίες; Κατέθεσε η ίδια περί αυτού;»

Τόσο ο Γιώργος Άνθης, ο αδελφός του 32χρονου, όσο και η ψυχολόγος του αγνοούμενου, εκφράζουν τη βεβαιότητα πως ο Στάθης Άνθη δεν θα έφθανε ποτέ στο σημείο της αυτοχειρίας.

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ