Εφημερίδα Κοινωνική

Επεισοδιακές συλλήψεις από αστυνομικούς των ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ.

Επεισοδιακές συλλήψεις από αστυνομικούς των ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ.
03 Απριλίου 2021

Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών που αφορά σε παράνομη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων για την οποία χρησιμοποιείται συγκεκριμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 33χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (02-04-2021) αστυνομικοί ομάδας «Ζ» εντόπισαν στην οδό Λαγκαδά το ανωτέρω όχημα το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Αττικής, με οδηγό τον 33χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια ο 33χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός σε παράδρομο του Περιφερειακού και συνελήφθη, ενώ το όχημα βρέθηκε σε κοντινή περιοχή στην Ευκαρπία.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν εντός διαμερίσματος στην ευρύτερη περιοχή της οδού Αγίου Δημητρίου, (1.383) πακέτα τσιγάρα και (174) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ ο 25χρονος που βρισκόταν στο εσωτερικό της οικίας, αποπειράθηκε να διαφύγει από παράθυρο σε ακάλυπτο χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος των δύο (2) συλληφθέντων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ