Εφημερίδα Κοινωνική

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά: Σύλληψη τριών γυναικών διότι κατάρτιζαν, διένειμαν και χρησιμοποιούσαν πλαστές βεβαιώσεις COVID-19 με αποτέλεσμα «Αρνητικό»

 Breaking News

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά: Σύλληψη τριών γυναικών διότι κατάρτιζαν, διένειμαν και χρησιμοποιούσαν πλαστές βεβαιώσεις COVID-19 με αποτέλεσμα «Αρνητικό»
20 Απριλίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά συγχαίρει για ακόμη μία φορά δημόσια, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Τ.Α Νικαίας-Αγ.Ι.Ρέντη, διότι, παρόλο λιγοστοί, με αίσθημα ευθύνης, υπερεργασία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, χθες 18/04/2021 συνέλαβαν τρεις (3) γυναίκες υπηκόους Γεωργίας, κατηγορούμενες για «Πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης ασθενειών κατ’ εξακούλοθηση».

Ειδικότερα τον τελευταίο μήνα, είχαν περιέλθει στην Υπηρεσία τους πληροφορίες ότι μία γυναίκα (η μία εκ των τριών κατηγορούμενων), κατάρτιζε και διένειμε πλαστές βεβαιώσεις αποτελεσμάτων COVID-19 σε μοριακό τεστ ή σε rapid τεστ με αποτέλεσμα Αρνητικό. Επιπρόσθετα παραδέχθηκε ότι είχε πωλήσει, έναντι αμοιβής δέκα (10) ευρώ, πλαστές βεβαιώσεις σε τουλάχιστον πενήντα (50) άτομα. Δυο βεβαιώσεις εξ’ αυτών χρησιμοποίησαν οι άλλες δυο κατηγορούμενες, προκειμένου να καταφέρουν να εισέλθουν και να εργαστούν ως συνοδοί ασθενών που νοσηλεύονται στο Γ.Κ.Ν.Νίκαιας. Οι τρεις κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Πειραιά.

ASTYNOMIKO_NIKAIAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ένωση συνεχίζει να τονίζει λέγοντας ότι: «Μπορεί τα «πάρεργα που φορτώνονται» καθημερινά στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό να δυσχεραίνουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ, όμως η επιμονή, το φιλότιμο και η υπερεργασία των συναδέλφων μας, προσθέτουν μόνο νίκες στη μάχη απέναντι στο κοινό έγκλημα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ