Εφημερίδα Κοινωνική

Δεύτερη δολοφονία στην Κυψέλη: Πώς σκότωσαν 74χρονο μέσα στο σπίτι του

Δεύτερη δολοφονία στην Κυψέλη: Πώς σκότωσαν 74χρονο μέσα στο σπίτι του
23 Απριλίου 2021

Είχε μώλωπες στο πρόσωπο. Του είχαν δέσει τα χέρια με καλώδιο και τα πόδια με ύφασμα. Ήταν ντυμένος κανονικά. Το διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Πατησίων 141 στην Κυψέλη, όπου διέμενε ο 74χρονος, είχε ίχνη εκτεταμένης έρευνας, ενώ δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ο ηλικιωμένος είτε είχε ανοίξει την πόρτα στους δολοφόνους του, είτε τον ακολούθησαν και μπήκαν μαζί του όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Ο θάνατός του ήταν πρόσφατος, με τους αστυνομικούς να αναμένουν την νεκροτομή, που θα καθορίσει τα αίτια θανάτου. Εκτιμάται πως ο θάνατος του είναι ασφυκτικός ή από τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο.

Ο 74χρονος βρέθηκε νεκρός στις 13:30 χθες το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από περίοικους που δεν τον είχαν δει, σύμφωνα με το thetoc,  ενώ τις βραδινές ώρες είχαν ακούσει εκκλήσεις για βοήθεια χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν από που προέρχονταν. Γείτονες του άτυχου άνδρα ανέφεραν πως ήταν έναν ευγενικός και ήσυχος άνθρωπος, που έμενε μόνος του.

Είναι ο δεύτερος ηλικιωμένος που πέφτει θύμα εγκληματικής ενέργειας με παρόμοιο τρόπο σε χρονικό διάστημα τριών ημερών. Στις 19 Απριλίου, είχε εντοπιστεί νεκρός ένας 90χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι του στην οδό Γρηγορίου Κυδωνιών στα Κάτω Πατήσια. Ο θάνατός του είχε προσδιοριστεί χρονικά 24-48 ώρες πριν από τον εντοπισμό του.

Τι έδειξε η νεκτροτομή

Από την νεκροτομή προέκυψε ότι ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός, καθώς οι δράστες φαίνεται να του είχαν κλείσει τις αεροφόρους οδούς, μύτη και στόμα, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν και να μην φωνάξει βοήθεια. Ο ηλικιωμένος, φορούσε τις πιτζάμες, είχε δεμένα τα χέρια με πλαστικά δεματικά, πεσμένος κάτω από μια καρέκλα στην κουζίνα της μονοκατοικίας. Στο σπίτι είχαν εντοπιστεί ίχνη έρευνας, όχι όμως παραβίασης, δείγμα που οδηγούσε στην αστυνομική εκτίμηση πως είχε ανοίξει στους δολοφόνους του.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ