Εφημερίδα Κοινωνική

Black Spider: Το project Υδροπλάνα, οι «αυτοδιοικητικές φωτιές» του Κουτσούμα, το «Σκληρό ροκ» στην προανακριτική, το «Ξεμπρόστιασμα» από τον Δένδια, και κάτι δικά μας

 Breaking News

Black Spider: Το project Υδροπλάνα, οι «αυτοδιοικητικές φωτιές» του Κουτσούμα, το «Σκληρό ροκ» στην προανακριτική, το «Ξεμπρόστιασμα» από τον Δένδια, και κάτι δικά μας
18 Απριλίου 2021

-Καλημέρα και από εμάς

-Άννα, δεν ήμουνα εγώ για… υδροπλάνα…

-Έχουν πέσει όλοι με τα «μούτρα» στο project υδροπλάνα, ένα πτητικό έργο που όλοι περιμένουμε να δώσει πνοή στον τουρισμό. Το υδροπλάνο είναι ένα καινοτόμο, ευέλικτο, γρήγορο και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο, του οποίου η πολυχρηστικότητα θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προς τα υφιστάμενα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνα, πλοία, τρένα), στοχεύοντας στην ανάπτυξη ενός μοντέλου συνδυασμένων μεταφορών που θα εξυπηρετεί στα μέγιστα τις ανάγκες μετακίνησης στη χώρα μας μέσα από μια μοναδική πτητική εμπειρία.

-Άναψε «αυτοδιοικητικές φωτιές» ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας στην ψηφιακή συνεδρίαση της ΚΟ ΝΔ.

-Ο Ανδρέας Κουτσούμπας άφησε αιχμές για «αυτοδιοικητικούς και παράγοντες» που διαμαρτύρονται διαρκώς για χειρισμούς της κυβέρνησης και, όποτε γίνεται κάτι θετικό κατόπιν κυβερνητικών ενεργειών, σπεύδουν να πάρουν όλα τα εύσημα, χωρίς αναφορά στην κυβερνητική παρέμβαση.

-Για ποιους βαράει η «καμπάνα». Για ποιους;;; Οεο;;;

-«Σκληρό ροκ» στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά. Η εξέταση του μάρτυρα Κυριάκου Τόμπρα, θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα ωστόσο στελέχη της επιτροπής με νομική κατάρτιση αναφέρουν ότι η κατάθεση Τόμπρα «δένει» το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ” εξακολούθηση και κατά συρροή για την ενδεχόμενη τέλεση του οποίου ερευνούν τους χειρισμούς του πρώην υπουργού Νίκου Παππά.

-«Ξεμπρόστιασμα» των Τούρκων από τον Νίκο Δένδια. ο Νίκος Δένδιας απάντησε γραμμή-γραμμή σε όλες τις τουρκικές αιτιάσεις και αποδόμησε την τουρκική ατζέντα στο θέμα του casus belli για τα 12 ναυτικά μίλια, την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας, την επιθετική συμπεριφορά των υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά, το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αλλά και την προσπάθεια εισβολής από μετανάστες κατευθυνόμενους από την Άγκυρα.

-Είναι ώρα (κατά την ταπεινή μας άποψη) η Ελλάδα να χαράξει μια νέα, ΕΝΙΑΙΑ εξωτερική πολιτική πάνω σε αυτό το μοτίβο.

-Δηλαδή, δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω.

-Γυρνάμε πίσω στα δικά μας, τα συνήθη…

-Ενώνουν δημοσιογραφικές δυνάμεις ο εκδότης (μας) της «Κοινωνικής» Απόστολος Καραμπερόπουλος και ο εκδότης του PortoNews Τάκης Μαυρέας, με την εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος». Εμείς να ευχηθούμε καλοτάξιδη, και ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί θα μας δώσουν πολύ δημοσιογραφικό υλικό από τα ρεπορτάζ που θα τρέξουν.

-Εμείς θα είμαστε καρφωμένοι κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 16:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο 11:00 με 13:00 να βλέπουμε την εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος» για  να γεμίζουμε τις δημοσιογραφικές μας «φαρέτρες».

-Προσδεθείτε και καλό Σαββατοκύριακο…

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ